Asset Management

Heeft u een zonnestroom installatie gerealiseerd op uw bedrijfspand en wilt u optimaal gebruik maken en blijven maken van de installatie in de toekomst? Wilt u zeker weten dat u altijd een veilig en optimaal werkend systeem op uw dak heeft? Zoncoalitie helpt u daarmee, door te focussen op performance en onderhoud, financieel overzicht en contractbeheer. Zo weet u altijd dat uw zonnestroom installatie voor optimaal rendement zorgt.

Onze service

Zoncoalitie helpt cliënten met het verzonnen van hun bedrijfspand, van de subsidie aanvraag tot aan het beheer van de installatie. Maar hoe zit het nu precies als het project eenmaal is gebouwd? Hoe zorgt u ervoor dat aan de lopende voorwaarden in uw O&M-overeenkomsten wordt voldaan? Hoe zit het met het bijhouden van financiële prestaties en doorlopende administratie met RVO, uw huurders en verzekeringspartijen? Hoe zit het met technologische upgrades in de toekomst?

Performance en onderhoud

Wij zorgen dat uw onderhoudscontract en de voorwaarden hiervan bij uw situatie past. Daarna monitoren wij de installaties en zorgen dat uw onderhoudscontract op de juiste wijze wordt nageleefd. Zo checken wij of de gegarandeerde opbrengst van installateurs en voeren elke drie jaar een technische Scope12 audit uit.

pig-50px

Financieel overzicht

Wij controleren alle data vanuit uw installatie, zodat u precies weet hoeveel u opwekt. Ieder half jaar ontvang u een financiële rapportage en zorgen wij ervoor dat alle administratie op orde is. Ook nemen wij een extra stap en gaan samen met u op zoek naar omzet verhogende mogelijkheden, zodat het rendement van uw zonnestroom installatie mogelijk nog hoger wordt.

description-50px

Contractbeheer

Wij zorgen dat de installatie voldoet aan alle eisen van het RVO maar ook van je verzekeringsmaatschappij blijft voldoen. Zo weet u zeker dat uw panelen altijd veilig op het dak kunnen blijven liggen. Heeft u huurders in je bedrijfspand? Wij zorgen dat de huurcontracten goed worden opgesteld en/of gewijzigd. Zo weet u zeker dat uw opgewekte, groene stroom wordt afgenomen.

Levenscyclus zonnestroomproject

 

 

Interesse? Neem contact op

Met dank aan Zoncoalitie hebben we duidelijk inzicht in het financiële rendement van onze zonnepanelen. We hoeven ons geen zorgen te maken dat er fouten gemaakt worden in de verrekening van de opgewekte energie of dat we niet voldoen aan de steeds strenger wordende vereisten van opstalverzekeraars.” – BINK36

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en projecten via Social Media.