Altijd maximaal rendement met Asset Management

 
 
 
 

Ondermaatse prestaties en gebrek aan toezicht op jouw zonne-energie project kan een grote impact hebben op de duurzaamheid en financiële prestaties van de installatie. Het is daarom van groot belang dat jij de installatie volledig begrijpt vanuit financieel en optimalisatieperspectief. Zoncoalitie helpt je bij het beheer van jouw zonnestroominstallatie door belangrijke inzichten te geven op kritieke gebieden.

Financieel overzicht

Wij controleren alle data vanuit jouw installatie, zodat je precies weet hoeveel jij opwekt. Ieder half jaar ontvang je een financiële rapportage en zorgen wij ervoor dat alle administratie op orde is. Ook nemen wij een extra stap en gaan samen met jou op zoek naar omzet verhogende mogelijkheden, zodat het rendement van jouw zonnestroom installatie mogelijk nog hoger wordt.

Compliance

Je weet altijd zeker dat jouw installatie voldoet aan alle wet- en regelgeving met RVO en CertiQ en aan alle verzekerings-eisen. Wij zorgen dat je nooit in de knoop komt met de eisen die jouw verzekering stelt als er wijzigingen moeten worden doorgevoerd wat betreft veiligheid van jouw installatie.

Contractbeheer

Wij zorgen dat jouw onderhoudscontract en de voorwaarden hiervan bij jouw situatie past. Daarna evalueren wij de installaties periodiek en zorgen dat jouw onderhoudscontract op de juiste wijze wordt nageleefd. Wij berekenen wij de gegarandeerde opbrengst van installateurs en checken of de doelen worden behaald. Ook evalueren we contracten met de energieleverancier, het meetbedrijf en huurders.

Altijd inzicht in de prestaties van jouw installatie

Met dank aan Zoncoalitie hebben we duidelijk inzicht in het financiële rendement van onze zonnepanelen. We hoeven ons geen zorgen te maken dat er fouten gemaakt worden in de verrekening van de opgewekte energie of dat we niet voldoen aan de steeds strenger wordende vereisten van opstalverzekeraars.

Projecten in beheer

Deze klanten maken al gebruik van Zoncoalitie beheer.

BINK36

Op het dak van BINK36 in Den Haag liggen aan 2700m2 zonnepanelen. BINK36 is een historisch pand waar ondernemers en startups kantoorruimte huren. Er zijn veel verschillende units en uitstekende voorzieningen. En nu is het gebouw dankzij de zonnepanelen ook duurzaam!

377 kWp
aan vermogen
1122
zonnepanelen
Aanbieder
Opdrachtgever

Go West Gebouw

Er is weer een mooi project opgeleverd: Op het dak van het Go West gebouw in Amsterdam Westpoort liggen nu 780 panelen!
Voor dit dak is in het voorjaar van 2019 de SDE+ beschikking is aangevraagd.

256 kWp
aan vermogen
780
zonnepanelen
Aanbieder
Opdrachtgever

Vleeshandel Topkip

Op het dak van vleeshandel Topkip liggen nu 300 panelen met een vermogen van 120 kWp.

120 kWp
aan vermogen
300
zonnepanelen
Aanbieder
Opdrachtgever

Kazerne Hendrik

Brandweerkazerne Hendrik was één van de zeven objecten waar Zoncoalitie de Brandweer Amsterdam-Amstelland ondersteunde bij het verduurzamen. Elke kazerne werd voorzien van een passend PV-systeem.

42 kWp
aan vermogen
140
zonnepanelen
Aanbieder
Opdrachtgever

Kazerne Nico

Brandweerkazerne Nico was één van de zeven objecten waar Zoncoalitie de Brandweer Amsterdam-Amstelland ondersteunde bij het verduurzamen. Elke kazerne werd voorzien van een passend PV-systeem.

30 kWp
aan vermogen
100
zonnepanelen
Aanbieder
Opdrachtgever

Kazerne IJsbrand

Brandweerkazerne IJsbrand was één van de zeven objecten waar Zoncoalitie de Brandweer Amsterdam-Amstelland ondersteunde bij het verduurzamen. Elke kazerne werd voorzien van een passend PV-systeem.

116 kWp
aan vermogen
387
zonnepanelen
Aanbieder
Opdrachtgever

Kazerne Willem

Brandweerkazerne Willem was één van de zeven objecten waar Zoncoalitie de Brandweer Amsterdam-Amstelland ondersteunde bij het verduurzamen. Elke kazerne werd voorzien van een passend PV-systeem.

103 kWp
aan vermogen
343
zonnepanelen
Aanbieder
Opdrachtgever

Kazerne Diemen

Brandweerkazerne Diemen was één van de zeven objecten waar Zoncoalitie de Brandweer Amsterdam-Amstelland ondersteunde bij het verduurzamen. Elke kazerne werd voorzien van een passend PV-systeem.

81 kWp
aan vermogen
270
zonnepanelen
Aanbieder
Opdrachtgever

Meer weten?

Onze collega Christian Clem is gespecialiseerd in het maximaliseren van rendement op zonnestroom installaties. Hierbij wordt gekeken naar technische prestatie maar ook naar de verrekening met de huurder(s), energieleverancier, RVO en de installateur. Vragen over hoe hij jou kan helpen? Neem dan contact op met Christian.

Contact opnemen

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en projecten via Social Media.