Terugblik op Nederlands grootste vastgoedbeurs van 2019: de Provada

Events

Terugblik op Nederlands grootste vastgoedbeurs van 2019: de Provada

Op 4, 5 en 6 juni was Zoncoalitie te vinden op Nederlands grootste vastgoedbeurs: de Provada. Zoncoalitie was aanwezig als één vande winnaars van de Provada Future Startup Battle. Op de vastgoedbeurs hebben ING Real Estate Finance en Zoncoalitie een samenwerkingsovereenkomst getekend. Met dit partnership worden klanten van ING REF ondersteund bij het realiseren van zonnestroomprojecten op grote daken. Partners en klanten konden elkaar ’smiddags ontmoeten op de Zoncoalitie boot.

Provada Future

Als één van de winnaars uit de Provada Future Startup Battle stond Zoncoalitie op de Nederlands grootste vastgoedbeurs. Provada Future is het podium voor technologische innovaties en inspiratie voor de vastgoedsector. De innovatieve werkwijze die schuil gaat achter Zoncoalitie was de reden voor een plek op het Provada Future Plein. Hier is meer over onze werkwijze te lezen. Er zijn veel interessante contacten gelegd.

Partnership met ING Real Estate Finance

Zoncoalitie werkt nauw samen met banken bij het ondersteunen van klanten in het realiserenvan zonnestroom projecten op grote daken. Het partnership met ING Real Estate Finance is daar een goed voorbeeld van. Zoncoalitie biedt vastgoed eigenaren onafhankelijk advies en vergelijkende offertes, om een onderbouwde keuze te kunnen maken. ING REF heeft gemerkt dat klanten keuze en onafhankelijkheid belangrijk vinden. Daarom wordt Zoncoalitie gevraagd hun klanten bij te staan in het verduurzamen van hun vastgoed.

Hein Wegdam, directeur Sustainability bij ING REF: ‘Door het partnership aan te gaanmet Zoncoalitie helpen wij onze klanten bij het uitvoeren van de verduurzaming van hunvastgoed. Wij voegen hen dan ook graag toe aan ons platform voor verduurzaming en innovatie.’

“ING REF heeft gemerkt dat klanten keuze en onafhankelijkheid belangrijk vinden. Daarom wordt Zoncoalitie gevraagd hun klanten bij te staan in het verduurzamen van hun vastgoed.”

De Zoncoalitie boot

Elke middag voer de Zoncoalitie boot over de Amsterdamse grachten. Hier was er ruimte voor partners en klanten om elkaar te ontmoeten. Onder andere BDO, Vebidak en ING REF waren aanwezig als partners. De zon scheen en de sfeer was ontspannen en gezellig.

Gemeentelijke Propositie

Eerder heeft Zoncoalitie Gemeente Amsterdam ondersteund bij het plaatsen van zonnepanelen op gemeentelijk en commercieel vastgoed. Gemeentes willen graag verduurzamen, maar dit blijkt in de praktijk niet zonder obstakels. Zoncoalitie geeft onafhankelijk advies en zorgt dat zonnestroom projecten efficiënt en transparant worden gerealiseerd. Niet alleen voor vastgoedeigenaren, maar ook voor gemeentes komt een activerende partner het project ten goede. Op de Provada is gesproken met meerdere gemeentes die geïnteresseerd zijn in verduurzaming.

Heeft u ons gemist op de Provada 2019?
Neem contact met ons op!

Geschreven door

Monique Febus

Marketing Manager