Zoncoalitie heeft 10 MW aan zonnestroom projecten gerealiseerd!

10 MegaWatt aan gerealiseerde projecten

Met trots kunnen we mededelen dat Zoncoalitie 10 MegaWatt aan projecten heeft gerealiseerd! We steven er naar om zonne-energie op commercieel en maatschappelijk vastgoed de norm te maken. Momenteel werken we aan 120 objecten om meer dan 60 MW mogelijk te maken door heel Nederland. Samen met onze leden, klanten en andere partijen waar we mee samenwerken dragen we ons steentje bij. Hier onder een selectie van de panden die bijdragen aan deze bijzondere mijlpaal.

Route naar 10 MegaWatt

Aanvankelijk is Vereniging de Zoncoalitie geïnitieerd door Gemeente Amsterdam en Alliander, onder de vlag van Amsterdam Smart City. Vervolgens is Zoncoalitie uitgegroeid tot hét onafhankelijke platform voor advies en ontwikkeling van zonnestroom projecten. We helpen bedrijven met grote daken, vastgoedfondsen en gemeenten door heel Nederland bij de ontwikkeling van zonne-energie.

Vastgoed eigenaren worden zich bewuster van de noodzaak, maar ook de voordelen, van hernieuwbare energie. Daarbij is het rendement van zonnepanelen op vastgoed vrijwel altijd positief. Hierdoor groeit de markt. Door te informeren, adviseren en duidelijke onafhankelijke opties voor te leggen in samenwerking met onze leden, klanten en andere partijen, dragen we ons steentje bij aan de energietransitie.

Geschreven door

Monique Febus

Marketing Manager