Skotelschool The Hague

Aanbieder
Opdrachtgever

Aanleiding en behoefte

Om Hotelschool The Hague toekomstbestendig te maken, besloten zij in het najaar van 2019 om zonnepanelen op de daken te leggen. De Haagse campus wil graag mee met de innovatieve plannen van Den Haag en streeft ernaar om door het plaatsen van de zonnepanelen een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van de stad.

Onze ondersteuning en oplossing

Om alle mogelijkheden van zonnepanelen op het dak van de Skotelschool The Hague goed te kunnen voorleggen, heeft Zoncoalitie de technische haalbaarheidsstudies verzorgd. Daarnaast hebben wij ondersteuning geboden bij de subsidie aanvraag. Nadat wij samen met Skotelschool The Hague helder de vervolg stappen voor ogen hadden, konden wij accuraat en doelmatig zoeken naar een aanbieder van zonne-energie. Dit leidde tot de samenwerking met SunProjects waardoor de studenten van deze Haagse campus nu onder de zon studeren.

Resultaat

Hotelschool The Hague kijkt naar de toekomst en hecht veel waarde aan innovatie. Hierdoor ontstond de wens voor verduurzaming van het dak. Sunprojects plaatste de zonnepanelen zorgvuldig en snel.

• 193 zonnepanelen geplaatst
• Vermogen installatie: 58 kWp