Onze projecten

We verduurzamen grote commerciële en maatschappelijke daken verspreid door heel Nederland. Dit doen we in samenwerking met onze aanbieders voor vastgoed eigenaren en gemeenten.

Kazerne Hendrik

Brandweerkazerne Hendrik was één van de zeven objecten waar Zoncoalitie de Brandweer Amsterdam-Amstelland ondersteunde bij het verduurzamen. Elke kazerne werd voorzien van een passend PV-systeem.

42 kWp
aan vermogen
140
zonnepanelen
Aanbieder
Opdrachtgever

Onze projecten in heel Nederland

Kazerne IJsbrand

Brandweerkazerne IJsbrand was één van de zeven objecten waar Zoncoalitie de Brandweer Amsterdam-Amstelland ondersteunde bij het verduurzamen. Elke kazerne werd voorzien van een passend PV-systeem.

387
zonnepanelen
116 kWp
aan vermogen
Aanbieder
Opdrachtgever

Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam is een luxe vijfsterren hotel. Gezien het aanzicht van de hotelgasten, had de esthetiek van deze PV-installatie een hoge prioriteit. Daarnaast was naast de esthetiek van dit zonneproject, het doel om een mooie energie opbrengst te genereren om het hotel mee te onderhouden.

1333
zonnepanelen
400 kWp
aan vermogen
Aanbieder
Opdrachtgever

Albert Heijn Maassluis

a.s.r. Dutch Prime Retail Fund heeft in 2019 laten onderzoeken welke objecten in de portefeuille geschikt zijn voor de opwekking van zonne-energie. Vanwege het grote dakoppervlak en de energievraag blijken vooral supermarkten geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Om die reden worden nu de AH-vestigingen in Bergen op Zoom, Den Dolder, Maassluis, Middelburg en Twello voorzien van een zonne-energiesysteem. a.s.r. real estate verhuurt deze panden aan Albert Heijn.

774
zonnepanelen
267 kWp
aan vermogen
Aanbieder
Opdrachtgever

Nissan Amsterdam

Het dak van Distributiecentrum Nissan is tot op heden het grootste zonnedak binnen de Randstad. Het object stelde haar dak in de Amsterdamse Haven beschikbaar voor huishoudens die zelf geen (geschikt) dak hadden voor zonnepanelen, met behulp van Amsterdams Crowdfunding platform Zonnepanelendelen.nl.

8911
zonnepanelen
3000 kWp
aan vermogen
Aanbieder
Opdrachtgever

INIT gebouw

Aroundtown is een vastgoedbedrijf dat op zoek naar milieu-vriendelijke oplossing om te implementeren om zo hun carbon footprint te verlagen. Voor het INIT gebouw in Amsterdam, wilde Aroundtown graag een PV-installatie hebben om hun klimaatdoelen te bereiken.

2304
zonnepanlen
1106 kWp
aan vermogen
Aanbieder
Opdrachtgever

Go West Gebouw

Er is weer een mooi project opgeleverd: Op het dak van het Go West gebouw in Amsterdam Westpoort liggen nu 780 panelen!
Voor dit dak is in het voorjaar van 2019 de SDE+ beschikking is aangevraagd.

780
zonnepanelen
202 kWp
aan vermogen
Aanbieder
Opdrachtgever

Sligro

Het eerste zonneproject van Urban Industrial is gerealiseerd! Het 12.000 m2 dak van de Sligro in Scharenburg leent zich perfect voor de aanleg van zonnepanelen en de 3669 panelen genereren nu maar liefst een vermogen van 1,63 MWp.

3669
zonnepanelen
1630 kWp
aan vermogen
Aanbieder
Opdrachtgever

Geïnteresseerd? Plan een gesprek in.

Wilt u meer weten over Zoncoalitie en bekijken of wij wat voor u kunnen betekenen? Plan gemakkelijk een gesprek met ons in voor een ontmoeting of videocall.

Plan uw afspraak
Geheel vrijblijvend.

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en projecten via Social Media.