Sr Client Manager

Sr Client Manager

Sr Client Manager

Voor de positie Client Manager zoeken we iemand die zelfstandig nieuwe klanten kan acquireren, met name commerciële vastgoedeigenaren en vastgoedfondsen (zowel Nederlands als internationaal), maar ook eigenaren van maatschappelijk vastgoed (gemeentes, ziekenhuizen, etc) Je bent het eerste aanspreekpunt van klanten, welke veelal vastgoedfondsen zijn of anderszins eigenaren van commercieel en maatschappelijk vastgoed (portefeuilles). Je stuurt de projectmanager aan die je helpt bij het verzamelen van de due diligence en uitwerken van de business case.  Jullie lopen samen dit proces door, van acquisitie tot aan turnkey oplevering, samen met een aanbieder van zonne-energie.  Met de klant (vastgoedeigenaar/fonds) bepaal je wat de wensen en eisen zijn en dit vertaal je naar een optimale uitvraag bij verschillende marktpartijen.  Jij weet precies hoe je op creatieve wijze moet inspelen op kansen die voortvloeien uit een zeer dynamische markt!

Wat verwachten we van jou?

Bij voorkeur een ‘deal-driven” achtergrond met relevant netwerk in de vastgoedsector.

BSc of MSc in bijvoorbeeld Finance of Recht, of een technische opleiding.

• Min 5-7 jaar werkervaring bij een vastgoedfonds, investeringsfonds, financiële dienstverlener en bij voorkeur ervaring/ affiniteit met (duurzame) energie/ energietransitie. 

• Je streeft een hoge mate van klanttevredenheid na en draagt constructief bij aan verbeteringen in dit proces. Je bent transparant en onafhankelijk in het proces van begeleiding van klant.  

Je werkt nauwkeurig, komt afspraken na en je bent een multi-tasker. Ook ben je proactief, constructief, leergierig en wil je echt iets bijdragen aan de energietransitie.  

Je gaat creatief en oplossingsgericht te werk bij onoverzichtelijke complexe (technische) situaties. 

Affiniteit met duurzaamheid, vastgoed, financiële modellen en juridische documentatie. 

Jouw moedertaal is Nederlands en je bent vloeiend in Engels, meerdere talen zijn een pre. 

 

Wat biedt Zoncoalitie jou?

• Onderdeel zijn van een divers en hecht team bij een snelgroeiende start up.
• Verantwoordelijkheid vanaf de eerste dag met ruimte voor eigen ideeën.
• De mogelijkheid om jouw bijdrage te leveren aan de energietransitie.
• Divers en uitdagend takenpakket.
• Marktconform salaris en voorwaarden
• Kantoor op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal.